Verzending & Retouren

Verzending & Retouren


Levertijden - Nadat wij de betaling ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat  jouw Credcover(s) binnen 24 uur verzonden word op werkdagen, behalve voor de custom credcovers. Deze worden op aanvraag gemaakt en daardoor heeft deze een levertijd van gemiddeld 3 dagen. Als een product niet op voorraad is, laten wij dit tijdig weten. 

 

Adressering - Heb jij een ander leveradres dan aangegeven in de bestelling? Stuur dan een mail naar info@credcovers.nl met je ordernummer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor incorrecte adressering. 

 

Verzendmethode - De credcover(s) worden verzonden in een envelop via PostNL . wij betalen voor de verzendkosten zodat het voor jou zo goedkoop mogelijk blijft.

 

Betaling - Bij ons kan je betalen via: Ideal, Paypal, SOFORT, Bancontant en creditcard. 

 

Retouren - Het kan voorkomen dat de credcover niet bevalt. Je kan de aankoop binnen 14 werkdagen retourneren. Wij storten dan het bedrag retour op jouw rekening. 

 

Voorwaarden

 - Mail ons naar info@credcovers.nl voordat je iets retourneerd 

 - De credcover moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. 

 - Terugsturen in propere of originele verpakking. 

 - De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. 

 - Retourneren is op eigen risico.

 

Nadat wij jouw credcover hebben ontvangen in zijn originele staat, laten wij het weten via e-mail en zal het aankoopbedrag worden geretourneerd.  

 

Garantie
Wij zullen altijd de hoogste kwaliteit mogelijk proberen te leveren. Wij bieden een garantie van 1 maand op onze producten. Als jouw credcover voor deze tijd stuk gaat of beschadigd vanwege onvoorziene redenen, dan kun je hem omruilen voor een nieuwe. We zijn niet verantwoordelijk voor incorrecte aanbrenging op je pas.